Huisje, boompje, beestje

Mijn laatste blog was dat ik mij verloofd had….in 2017! dat is al een tijdje geleden, ondertussen is er weer een hoop veranderd en gebeurt in mijn leven. En soms vind ik het moeilijk om dit te delen, maar ik ben deze site en blog ooit begonnen om andere te helpen en zo sta ik er nog steeds in.

Dus even een korte samenvatting van de afgelopen 2,5 jaar; ik heb een prachtige trouwdag gehad, een onvergetelijke huwelijksreis, een thuis gevonden en een zoon mogen krijgen.

Toch zorgt de stoornis ervoor dat ik soms de dingen net anders doe of ervaar dan gewenst is.

Om de helpende hand te kunnen blijven bieden en mijn eigen strubbelingen meer te verlichten, zullen de volgende blogs gaan over de afgelopen 2,5 jaar, maar ook over het heden.

Ik zal het duidelijk in de titels vermelden, dus dan kunnen jullie zelf kiezen wat jullie lezen.