Dit ben ik

Een Nederlandse vrouw, geboren in augustus 1984, met vele hobby’s; wandelen, bakken, fotograferen, tijd doorbrengen met familie, vrienden en partner en reizen. Je zou kunnen zeggen, een gewone gezellige vrouw. Ik sta altijd klaar voor andere en ben spontaan en vriendelijk.

Maar er is helaas ook een kant die niet vele kennen. Ik ben ook een 3-jarig meisje die dol is op haar truttel Maus, een 40-jarige man die erg beschermend is voor vrouwen, een 17-jarige pubermeid die dol is op uitgaan, dansen en dwarsliggen, een 32-jarige meid die stevig in de schoenen staat en waar niet mee te spotten valt en ook een 40-jarige vrouw die erg op het huishouden let. En wie weet misschien ben ik wel meer….. maar ik ben het liefste mij…. Ik ben gediagnosticeerd met DIS (Disscociatieve Identiteits Stoornis).