Behandeltraject in gaan

Het was moeilijk voor mij om aan te geven dat het niet goed met mij ging. Met mijn gezondheid was ik al enige tijd aan het stoeien. Zo heb ik meerdere onderzoeken gehad naar pijn op de borst en loop ik al langere tijd bij een fysiotherapeut i.v.m rugklachten.

Ik ben hulp gaan zoeken bij de huisarts, deze heeft mij doorverwezen naar de POH (praktijkondersteuner). Zij heeft naar mij geluisterd en geprobeerd passende oplossingen te vinden om met de frustraties en duivels om te gaan. Zo hield ik een dagboek bij met + en – punten die ik op een dag meemaakte, dit werkte voor mij een stuk prettiger dan een heel verhaal te schrijven.

De POH kon mij echter niet de behandeling bieden die ik nodig had en heeft mij doorgestuurd naar GZ-psycholoog, helaas kon zij mij ook niet verder helpen en ben ik wederom doorgestuurd naar GGZ Volwassenzorg, na 2 intakegesprekken bleek ik hier ook niet op de juiste plaats te zijn en ben weer doorverwezen naar een FACT-team.

Ik ben nog steeds in behandeling bij het FACT-team, echter hebben hun ook niet de kennis in huis om DIS te behandelen. Samen met hun zijn we nog steeds op zoek naar een juiste behandelmethode voor mij.

 

CategorieënGGZ